Tentativa de lovitura de stat in Bolivia, armata vrea sa preia puterea. General: „Opriti saracirea tarii noastre, opriti umilirea armatei noastre”

0
17

Fortele armate boliviene au ocupat miercuri piata centrala a capitalei, iar un vehicul blindat a intrat in forta pe intrarea in palatul prezidential, urmat de soldati, starnind temeri privind o lovitura de stat militara, transmite Reuters.

Presedintele bolivian Luis Arce a denuntat „mobilizarea neregulamentara” a unor unitati ale armatei in La Paz, iar fostul lider Evo Morales a acuzat un general de rang inalt ca planuieste o lovitura de stat.

Soldati puternic inarmati si vehicule blindate au fost vazute adunandu-se in piata centrala, Plaza Murillo, in timp ce un martor Reuters a vazut un vehicul blindat impingand portile palatului prezidential, care se afla in piata, si soldati grabindu-se sa intre.

Tentativa de lovitura de stat in Bolivia, armata vrea sa preia puterea. General: „Opriti saracirea tarii noastre, opriti umilirea armatei noastre” – Video

Lasă un răspuns